SERVICE MECANICA

Efectuam service si mentenanta multimarca, avand la dispozitie documentatii tehnice si personal calificat pentru orice tip de interventie. Totul desigur, la costuri optime.

Diagnoza software in functie de modelul masinii: motor, abs, esp, airbag, instrumente bord, sisteme de siguranta active si pasive, sisteme de securitate, sisteme de confort, inchidere centralizata, sistem audio, sistem control, lumini, control sistem climatizare, transmisie manuala, transmisie automata, etc.

PRETURI ORIENTATIVE

Servicii Pret
Inspectie ITP

Revizii

Diagnoza multimarca

Polish/lacuire faruri

Polish complet

De la 80lei

De la 80lei

De la 50lei

De la 80lei

De la 400lei

DE CE SA NE ALEGI!

AUTOVEST GARAGE este autorizat RAR sa efectueze orice fel de reparatie multimarca. Operatiunile de reparatii si intretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu, astfel incat timpii de reparatie sunt redusi iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ.

Parcare clienti
Personal profesionist si prietenos
Punem calitatea executiei mai presus de orice
Service multimarca
Servicii ITP ieftine
Service autorizat RAR
Acces Wi-fi

INTREBARI FRECVENTE

Uleiul obisnuit, mineral a fost baza. Acesta a fost imbunatatit si transformat uleiul semi-sintetic, apoi uleiul sintetic. Uleiul sintetic este, urmatoarea generatie in evolutia uleiurilor. Multi cunoscatori spun ca uleiul sintetic este pentru motoarele de generatie noua. Nimic mai gresit, daca ai un motor produs in anul 2000 poti folosi ulei sintetic fara nicio problema daca